emlak scriptý
Fiyat : yogun istek uzerine 50 ytl e dusmustur dier arkadaslara bu fiyata verirken sizleri de unutmuyorum Herkese 50 ytl
demo :
Turkce-Web Emlak GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK Sistemi
Admin :
http://www.turkce-web.net/admin
Not : Admin Sifresi msn adresinden verilecektir
Msn :
destek@turkce-web.net
Özellikler
1 - Google Map Api'si kullanýlarak ilanýnýzýn uydudan çekilmiþ görüntüsünü (koordinatlarýný yönetim panelinden girerek) emlak detay sayfasýnda gösterebilirsiniz
2 - ilanýnýza ait sýnýrsýz sayýda video ekleyebilirsiniz.
Scriptin en büyük özelliði yönetim panelinden kolaylýkla sýnýrsýz sayýda dil ekleyebilmenizdir,
diðer bazý özellikleri
- Sýnýrsýz sayýda dil ekleyebilme (japonca, arapça, rusça gibi tüm dilleri destekler)
- Sýnýrsýz sayýda ilan ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sýnýrsýz sayýda resim ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sýnýrsýz sayýda video ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara google "MAP API" sayesinde ilanýn uydudan çekilmiþ fotoðrafýný gösterebilme,
- Ýlanlarý listeye ekleyebilme,
- Listeye eklenmiþ ilanlarý karþýlaþtýrma özelliði,
- Ýlaný yazdýrma özelliði,
- Sýnýrsýz sayýda sayfa ekleyebilme, eklediðini sayfalara sýnýrsýz sayýda alt baþlýk ekleyebilme, alt baþlýklara ait sýnýrsýz sayýda resim ekleyebilme
- Sýnýrsýz sayýda emlak özelliði ekleyebilme,
- Arkadaþýam gönder ve tavsiye et özelliði,
- Ziyaretçilerden gelecek olan mesajlara için sýnýrsýz sayýda yetkili ekleyebilme
- Eklediðiniz resimlerin üzerine yazý yazdýrma özelliði (font boyut ve belirginlik belirleyebilme)
- Döviz kurlarýný otomatik veya manuel güncelleyebilme
- ilanlarýnýza ait fiyatlarý otomatik kur dönüþtürücü
- Geliþmiþ istatistik, yýllýk, aylýk ve tüm zamanlarda eriþmiþ ziyaretçiler, "dil, tarayýcý iþletim sistemi gibi" ayrý ayrý görebilme (grafiksel özellikli)
php ve mysql ile yazýlmýþtýr, tüm kodlar açýktýr, kendi hostunuzda yayýmlayabilirsiniz,