Haidays kusura bakma çok yanlış düşünüyorsun
Adam scripti yazmış sana satış izni vermiş forumlarda satmamak kaydıyla ne diyor müşterine satacaksın
Sen 200ytl verip aldın diye adam tamam benim işim bitti mi diyecek satmak için elindeki tüm imkanları kullanacak ister adwordsdan ister gittigidiyordan ister forumlardan satar.
Sonuçta emeğinin karşılığını sonuna kadar almak isteyecek.
Ha sana dediyse sen scripti al ben adwordsa reklam vermem haklısındır ama öyle birşey dememiştir çünkü script onun.
Böyle bir scripti açık kaynak dağıtıp bir de satış izni veriyor üstelik hala haksızlık yaptı deyip siz de haksızlık yapıyorsunuz.Yani sorun mefe'nin mi adwords a reklam vermesi ?
Başka biriside verebilir adwords a reklam öyle değil mi o zaman sorun olur muydu ?
Atkadasım neden anlamıyosun Yada anlamak istemiyosun diye soraya ya bu adam bana script ı sattıgın da adwords da hesabı yok ben bu nu alırken bana foruma ve wareze atma demiş satış ozgurlugun var demiş forum da satma dememiş bu bir
bir ikincisi adam a saygı duydugumuz dan bu zamana kadar forumda satış yapmadık ben ve benim gibi leri
ama adam gelip forumlarda sattıgı yetmiyo bide adwords hesabı acıp ben 300 e sattıgım yerde benim yanımda 200 e sattı
sana soruyorum ben 3 e 3 script sattım ve musterilerimden biri adwords da gördü bunu orda neden 200 sen bizi neden kandırdın dedi,
peki bende size 100 ytl iad edeceğimi belirttim ve geldim burda 50 ytl e kadar script ı düsüşürdüm
100 er ytl musterilerime iade edecem evet ama mefenin be o baterist terbiyesizinin bunu görmesiniz istemek di amacım burda herkes kendini
düşünüyor 2 şahıs ve o 2. şahısın musterisi olamayacakmıs diye bi soru
sormadan davranmıs orda benim reklamamı göre göre yapmıs adam bunu
ya ayı vallaha ayıp adam benden 10 gun sonra 20 gun sonra adwords alıyo ve bu reklamı orda hic mi görmüyo
buda normal arkadasım benim tek ekmek kapım adwords her tıklamaya para ödüyorum adam butun forumlarda ucret ödemeden satıs yaparken gelip ekmek yicem kapıda bile benim orda sattıgımı göre göre reklam verdi
buna hakısızlık ben derim siz benim haksız oldugumu isteidğiniz kadar dusunun
ama bunların yaptıkları daha ayıp hem mefenin hemden baterisitin
en kötüsüde mefenin bateriste at wareze demesi versin ozaman paralaralarını geri insanların
kimse parasını cöprten toplamıyoki cöpe atsın
be artık bisey in acıklamasını yapma arkadasım mantıklı dusun sen olasan ne yapardın
adam istediği yerde satarsa bende burda satarım işte
nokta.