Merhaba,
Haidays yukarıda mefe yi kötülüyordun, adam ekmeğimize kondu diye, ama son mesajında
"ama mefe saglam koderdin bunda acık cıkıcanı sanmıyorum"
demişsin burada bir çelişki yokmu..?
adam bağıra bağıra demişki, arkadaşlar bu scripti wareze ve forumlara vermediğiniz sürece dilediğiniz kadar domaine kurabilirsiniz, üç kuruş için girdiğin bu tripler bence çok gereksiz,
bence bu scripti senden, burada satılmasının yasak olduğunu bilerek alanlar bile mefenin hakkını yemiş olurlar,
arkadas trip lere girmiyorum adam adwords a da reklam vermişs benim 300 sattıgım yerde ustunde 200 e reklam var sacmamla lutfen evet mefe ayıp etti forumlarla yetinmedi ben forumlarda satmıordum onu görsün sonra 100 ytl ardımız dan adam satıs yaptı e ben salak mıyım geldim bende satıyorum mefe adama kalkmıs diyoki wareze at dio böyle bişiy varmı ya adamı atesliyo wareze düşürecektiniz neden 20 e sattınz bunu bana
konu budur
ha mefe cok saglam bi koder evet yazmıs adam gibi bi script ve burda bak satıyorum inkar edilmez
celişkide kalacak bi durum yok mefe super bisey yazmıs ama esnaf diil ne baterist esnaf nede mefe adabıyla ticaret yapamadılar
olay budur adelet hukuksuzluksa benimde bu konuda infazım yok