isimtescil'e güvenim kalmadı diyebilirim.Sistemlerinde anladığım kadarıyla açık var sitem bi zamanlar birileri tarafından hacklendi, vs yapanla konuştuk falan adam bize takmış resmen domainizi alıcam dedi bende bunun üzerine bi pazar akşamı ticket açtım isimtescile yaşadıklarımı ve önlem almaları için 5 dk sonra msn'den biri bana bi yazı yazdı o yazı isimtescile yazdığım ticket'da ki yazıydı.Şok oldum adam hesabıma girmiş.Ticket'ı kapatmış bilgilerimi yazıyor bana tel. desteği yok gecenin bir saati 5 dk bir sabaha kadar şifre değiştirdim mail adresi değiştirdim sabaha kadar idare ettim sonra tel. ile aradım sorunu anlatıyorum acil bir durum var fakat o saatte artık kaç çalışan varsa sürekli başkasına yönlendiriyor sorunu bağladığı klişiye anlatıyorum yine aktarıyorlar en sonunda açtım bayramlık ağzımı tamam falan dediler bi fax çekin çektim fax'ı ilgilendiler hesabmı askıya aldırdım şimdi bir şey olsa da içim rahat benden dolayı hiçbir şey olmaz.Kesinlikle işlem yapmadığınız zamanlarda hesabınızı askıya alın