ya bu emlak sitesinide ilk arkadastan alan kişi satışa cıkarıo anlamadım valla ben gormuyomu bu arkadaş bu olayları
gökancıgım o arkadas bize bunu satarken dediki istediğiniz kadar hosta kura bilirsiniz wareze ve forumlara vermeyin yeter bende tamam dedim guzel iş 200 ytl eder satışıda serbes ve arkadaşın emeğin saygı duydum ve hiç bir forumda yayınlamadım
ama o arkadaş ne yaptı bütün forumları yedi bitirdin sonra gelip bizim satış yaptıgımız yere göz koydu adwords actı tam benim 300 ytl ye sattıgım hesabımın ustune adwords hesabı actı 200 ytl ye saymaya basladı e sen olsan 300emi alırsın 200 emi
sonra baktım burda adam 100 ytl e satıyo ve adama diyoki at wareze e madem o adama wareze attıracaksın bu script bize neden satıyon bu scriptı
mefe bir ayıp yapmıstır bende bu sekil karsılıgını veriyorum o benim bahceme girdi bende onun bahcesine girdim
aslında konu bu değil konu o 100 ytl ye sana kişiyi wareze atması icin zorlaması
ya o adam onu wareze atsaydı bizim 200 yanacaktı ama o adama burdan tesekkur ediyorum mefenin gazına gelmedi ve bu script ı wareze atmadı
wareze düşmesini bekleyenlerde awcunu yaladı eger bun o kişi wareze atmdıysan o kadar küfür yemesine ramen bu script asla wareze düşmez
cünki cok kaliteli bir sistem elinde olan da ücretsiz paylasacagını sanmıyorum
herneyse mektubumu burda bitirirken butun kasaba halkına selam eder büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim