ne diyeyim hiç bir şey demiyorum artık, 50 küsür yaşındaki ülkeri çok iyi biliyorsunuz anlaşılan. yok öyle yapıyor yok böyle yapıyor. madem tayyip erdoğan ın hissesi var onda nalışveriş yapılmamalı, o zaman Koç un hiç bir şeyini kullanmayın,(Fiat ile ortak) o zaman Sabancı nın hiç bir şeyini kullanmayın(fransa ile ortak) o zaman Oyak ın hiç bir şeyini kullanmayın, yabancı ortak ile çalışmaya çalışıyor(belki de çalışıtodur bilemiyorum)...

hanginiz kanıtlayabilir erdoğan ın ülkerde hissesi olduğunu. anadolu yakasında bir dağıtım şirketinde hissesi vardı onu da sattı. Koç da erdoğan hakkında başbakan olmadan önce bir milyar dolar parası var diye bir tarafından sıkmıştı ama nedense kanıtlayamadı.

erdoğan ı sevmem ama böyle kanıtlayamacağınız, doğan medyanın bir tarafından sıktığı şeylerle insanları karalamanız, hele bir yere ortak o zaman koskoca şirkette bunlardan gibi söylemleri görünce tepki veresim geliyor...

iddia sahiplerini iddialarını kanıtlamaya davet ediyorum. öyle şu var bu var demekle olmaz, kanıtlayacaksınız. ama çıkıpta bana hürriyet in sabah ın milleyin paçavra haber küpürlerini getirmeyin yemezler...