emlak scriptı

Fiyat : yogun istekden dolayı script 50 ytl e satısa devam ediyoruk kısa bir sure 50 ytl

demo : Turkce-Web Emlak GAYRİMENKUL DANI�MANLIK Sistemi

Admin : http://www.turkce-web.net/admin

Not : Admin Sifresi msn adresinden verilecektir

Msn : destek@turkce-web.net

Özellikler
1 - Google Map Api'si kullanılarak ilanınızın uydudan çekilmiş görüntüsünü (koordinatlarını yönetim panelinden girerek) emlak detay sayfasında gösterebilirsiniz

2 - ilanınıza ait sınırsız sayıda video ekleyebilirsiniz.

Scriptin en büyük özelliği yönetim panelinden kolaylıkla sınırsız sayıda dil ekleyebilmenizdir,

diğer bazı özellikleri

- Sınırsız sayıda dil ekleyebilme (japonca, arapça, rusça gibi tüm dilleri destekler)
- Sınırsız sayıda ilan ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda video ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara google "MAP API" sayesinde ilanın uydudan çekilmiş fotoğrafını gösterebilme,
- İlanları listeye ekleyebilme,
- Listeye eklenmiş ilanları karşılaştırma özelliği,
- İlanı yazdırma özelliği,
- Sınırsız sayıda sayfa ekleyebilme, eklediğini sayfalara sınırsız sayıda alt başlık ekleyebilme, alt başlıklara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme
- Sınırsız sayıda emlak özelliği ekleyebilme,
- Arkadaşıam gönder ve tavsiye et özelliği,
- Ziyaretçilerden gelecek olan mesajlara için sınırsız sayıda yetkili ekleyebilme
- Eklediğiniz resimlerin üzerine yazı yazdırma özelliği (font boyut ve belirginlik belirleyebilme)
- Döviz kurlarını otomatik veya manuel güncelleyebilme
- ilanlarınıza ait fiyatları otomatik kur dönüştürücü
- Gelişmiş istatistik, yıllık, aylık ve tüm zamanlarda erişmiş ziyaretçiler, "dil, tarayıcı işletim sistemi gibi" ayrı ayrı görebilme (grafiksel özellikli)

php ve mysql ile yazılmıştır, tüm kodlar açıktır, kendi hostunuzda yayımlayabilirsiniz,