servage.net Phpmyadmin Yedek Alma Sorunu... - Webmaster Forumu
şöyle bir sorun çıkmış mesela...
Ve şöyle bir tane:
Servage.net Kullananlar... - Webmaster Forumu
R10'dan da alıntılar var tabii:
https://www.r10.net/hosting-sirketler...arliklari.html
Aslında işin özü şu, bu tip firmalardan arayınca bir sürü bulursunuz, fakat İngilizceniz iyi değilse teknik destek konusunda zorlanırsınız. Özellikle video gibi bazı ek modüller isteyen ve takip edilmesi gereken bir site için hosting ya da reseller kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yukarıdaki linklerde mysql problemi yaşayan kişinin başına gelenler sizin de başınıza gelebilir. Küçük bir vps ile başlayın bence, vps lerin fiyatları ucuzladı, buradan teklif isteyin hepimiz seve seve teklif veririz. Hatta sitelerimizde olmayıp da buaradakilere özel hazırladığımız fiyatlar oluyor. Bu da bu forumun ayrıcalığı... Eminim ki sizin de cüzdanınıza uygun bir çözüm çıkacaktır, hatta konukseverlik olarak size sembolik bir ücret karşılığı veya ücretsiz yardım bile edilecektir. Bu konuda çekinmeyin bence. Oraya vereceğiniz 6 Dolar sizi günde 6 kere sinir edecektir. Oysa buradan alacağınız vps, hem işi öğrenmeniz, hem teknik destek almanız, hem de önünüzü görmeniz için faydalı olacaktır.
Mesela ilk teklifi ben vereyim:
512 MB Ram, 80 GB HDD, 200 GB/Ay Trafik 65 USD/Ay
Yurtdışına göre pahalı gelebilir ama uzun vadede düşünecek olursanız, istediğiniz kadar domain ekleyebilrsiniz, istediğiniz kadar mail açabilrsiniz, size kim ne diyebilir ki... Ayrıca managed (yani bizim sürekli kontrolümüzde ve müdahalemizde)