Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nixcon ile çalışıyorum diye onları savunacak değilim benim forumlarda nixcon aleyhine yazılanlardaki yanıltıcı ve yalan/yanlış yorumları cevaplamaktan başka hiçbir şekilde ticari bir firmaya karşı savunmadım (nixcon şuradan daha iyidir yada kötüdür diye) Çünkü bende bir hizmet sağlayıcısıyım ben hizmet sağlayıcısı konumundayken ne diye farklı bir şirketi savunma eylemine gireyim ki yaptığım sadece yalan yada yanlış anlatılan yorumlara cevap vermektir. Konunun Nixcon ile alakası yok benimde Nixcon ile herhangi bir ortaklığım yok Nixcon ile adımın anılmasından son günlerde de son derece rahatsızlık duyuyorum özellikle İnsanların nixcon ile netinternet’i aynı görmesinden o nedenle Nixcon ile ilgili tartışmalardan bundan sonra uzak durmaya çalışacağım.

Teklan ile çalışmak istemiştim zamanında ancak Telefonda çok labuali konuşmalarının sonunda bundan vazgeçtim bu labuali konuşan kişilerin artık Teklan da çalışmıyor olması ve kimlik değiştiriyor olması güzel ama fikrimi yukarıda da belirtmiştim gelin sizi çekyat da uyutalım yerine farklı terimler kullanılsa veya açıklık şeffaflık yerine verilen hizmeti ön planda tanıtsalar daha iyi bir reklam yapmış olurlardı.

Osman geçmiş mesajlarını okursan nx le sürekli anılmanın bir sebebi var sahiplenme duygusu olabilirmi ?