emlak scriptı
Fiyat : yogun istek uzerine 50 ytl e dusmustur dier arkadaslara bu fiyata verirken sizleri de unutmuyorum Herkese 50 ytl
demo :
Turkce-Web Emlak GAYRİMENKUL DANI�MANLIK Sistemi
Admin :
http://www.turkce-web.net/admin
Not : Admin Sifresi msn adresinden verilecektir
Msn :
destek@turkce-web.net
Özellikler
1 - Google Map Api'si kullanılarak ilanınızın uydudan çekilmiş görüntüsünü (koordinatlarını yönetim panelinden girerek) emlak detay sayfasında gösterebilirsiniz
2 - ilanınıza ait sınırsız sayıda video ekleyebilirsiniz.
Scriptin en büyük özelliği yönetim panelinden kolaylıkla sınırsız sayıda dil ekleyebilmenizdir,
diğer bazı özellikleri
- Sınırsız sayıda dil ekleyebilme (japonca, arapça, rusça gibi tüm dilleri destekler)
- Sınırsız sayıda ilan ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda video ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara google "MAP API" sayesinde ilanın uydudan çekilmiş fotoğrafını gösterebilme,
- İlanları listeye ekleyebilme,
- Listeye eklenmiş ilanları karşılaştırma özelliği,
- İlanı yazdırma özelliği,
- Sınırsız sayıda sayfa ekleyebilme, eklediğini sayfalara sınırsız sayıda alt başlık ekleyebilme, alt başlıklara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme
- Sınırsız sayıda emlak özelliği ekleyebilme,
- Arkadaşıam gönder ve tavsiye et özelliği,
- Ziyaretçilerden gelecek olan mesajlara için sınırsız sayıda yetkili ekleyebilme
- Eklediğiniz resimlerin üzerine yazı yazdırma özelliği (font boyut ve belirginlik belirleyebilme)
- Döviz kurlarını otomatik veya manuel güncelleyebilme
- ilanlarınıza ait fiyatları otomatik kur dönüştürücü
- Gelişmiş istatistik, yıllık, aylık ve tüm zamanlarda erişmiş ziyaretçiler, "dil, tarayıcı işletim sistemi gibi" ayrı ayrı görebilme (grafiksel özellikli)
php ve mysql ile yazılmıştır, tüm kodlar açıktır, kendi hostunuzda yayımlayabilirsiniz,
DipNot : Sevgili Arkadaslar Bircok Arkadaşım Gereksiz Yorum Yapıyo Yok mefenin Scriptı Bu forumda Satılmazmış
Cevap : yahu Arkadas Bu scriptın kodları Acıkmı evet E satısı yasal mı Evet peki ben bu scripta para verip aldımmı Evet pekala Bu scriptı Benden alan arkadas
bu scriptı kullana bilirmi Kullanır
Size sözylüyorum Lütfen Gereksiz yorum yazmayalım insanlara faydalı bir script işlerine yarar hemde kimsenin kanını emmiyorum 50 ytl ayıpsa benim ayıbım
gereksiz yorum yapmayalım