Arkadaşlar ben bir gözlemimi size aktarayım bence bu güncelleme geçen sefer yapılan pr güncellemesinde es geçilen sitelerin bir nevi düzeltmesi şeklinde gerçekleşiyor.
Bunun içinde elimdeki kanıtlar şunlar yaklaşık 6 ay evvel açmış oldugum 30 a yakın sitem pr degeri almadı ama baktıgımızda bir sürü backlink almış.Normal şartlar altında backlink alan bir site illaki bir pr alır daha evvelki gözlemlerim bunu gösteriyor.Birde malumunuz geçen sefer bir çok sitenin yan sayfası pr aldıgı halde anasayfası pr almadı bu güncellemede anasyafalarada pr verildi.
size bir kaç sitemden örnek vermek isterim.
link:
Saç Ekimi - Saç Ekim Merkezi - Saç Ekim Merkezleri - Fue Yöntemi
366 tane backlink gösteriyor ama pr 0 da kaldı yaklaşık 6 aylık site
link:
Saç ekimi 36 backlinki var ama buda pr almamış.
link:
Lazer Epilasyon.: Lazer Epilasyon Ankara - ankara lazer epilasyon - lazer epilasyon ankara - epilasyon ankara - ankara epilasyon 120 backlink var gene hiç pr almamış
bunun gibi 30 a yakın sitem var pr almayan.
Dedigim gibi bu sitelerin 2.ci pr güncellemesi oldu şayet 30 siteyede google ceza vermediyse gözlemimin dogru oldugunu düşünüyorum ve bu konuda sizlerinde görüşlerini bekliyorum özlikle son 6 aydır site açıp pr alan arkadaşlar varmı veya benim gibi almayan arkadaşlar çogunluktamı..
Ama gene şahsi düşüncem bu güncelemeninde bir düzeltmesi olacagı yani bir kaç gün içinde hakeden sitelere pr verilecektir.Şayet verilmez isede dedgim gibi bu güncelleme normal bir güncelleme olmayıp sadece geçen seferki güncellemenin düzeltmesi olarak kalacaktır.