Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acımıyorum, raporluyorum böylesini...
hocam neyi raporluyorsun ne yaptıkta raporluyorsun anlamadım. sizi tavsiye eden hemşerim ve sizde hemşerimsiniz ne alaka ile raporluyorsunuz.

Lütfen konuyu dağıtmayın. Teklif verenlerden kimi yüksek geldi kimi de iki haftada 4 bileşeni yükleyemedi ( bir kaç yerde ilanım var ) ne yapmamızı bekliyorsun sendenmi almamız gerekiy illa.

Lütfen, lütfen diyorum konuyu dağıtmayın

Saygılarımla

--- Açıklamalar ---

Arkadaşlar istediğim özellikleri yazmışım, sizlere msn ekle vs gibi şeyler yazmayın demişim hala bazı arkadaşlarımız yok raporluyorum yok msn e gel görüşelim yok şu şöyle yok bu böyle yazıyor. Ben yinede insanlar kırılmasın diye tek tek hepsini inceliyorum. Eklemeyeceğim dediğim halde mns e de ekliyorum dayanamıyorum ne yapıyım kimsenin üzülmesini istemiyorum. Ama olmuyor işte iyi niyet hep birileri tarafından kullanılıyor...

Lütfen teklif verecekseniz verin vermeyecekseniz yazmadan konuyu es geçin artık. Ayrıca her teklif yazandan da heralde VPS yada Reseller alacak değiliz. Biri ile anlaşacağız işimize bakacağız. Bu ali olur veli olur tony olur cony olur farketmez...