Arkadaşlar Ön yargılı ve Kahvehane ağzıyla eleştiri yapmayı doğru bulmuyorum.
Kara harekatı öyle asarız keseriz 50 bin asker yığalım hadi dağıtalım hatta kuzey ırakı türkiye toprağı yapalımcılıkla inanın olmuyor.
Ordu yada siyasi kurumlar bir adım atarken bile onlarca dengeyi ve unsuru gözden geçiriyor.
Bu noktada Halk olarak Orduya kararlarında saygı duymak ve atılan her adımda piskolojik destek sunmamız gerekiyor.
Aksi taktirde bu 3.cü sınıf haber sitelerine yorum yazan 15 yaşında elemanlarınkinden öteye gitmez.
Yazdıklarında haklısın. Fakat Asker'lerimiz aylardır, aralıklarla bu operasyonları yapıyor. Kaldı 1 haftalık süreçte Şehit vermemize rağmen terör örgütünü iyice köşeye sıkıştırmıştık. TSK'nın iki gün daha direnecek gücü yokmuydu?
Evellallah vardı.. Fakat amerika gerçeğini unutmamak lazım.
40lı yılların ortalarından itibaren yani ikinci dünya savaşının sonrasından itibaren abd nin özellikle nato üyesi devletleriyle kurduğu gizli ordular hala aktif durumdadır ve tamamen abd nin çıkarları için mücadele vermektedir.
Türkiye'de tek güvendiğim kurum TSK'ydı fakat tüm bu olanlardan sonra olan güvenim sarsılmadı desem yalan olur.
Gir dediler girdik, çık dediler çıktık.. Bu işin özeti