ilk önce bende bu habere inanmak istemedim.. yok çekilmedik.. yok kalacaz denmesini bekledim..

biraz daha sakin düşününce biraz daha politik düşününce şöyle bir şey oluyor.

Amerika en kısa sürede çekilin diyor ( belki bir haftayı kastediyor)

bizimkilerde biz istediğimiz zaman çekiliriz diyor ve hemen çekiliyor. Yani patron sen değilsin Amerika ben gene istediğim zaman çekildim.

Peki bu 8 gün bize ne sağladı ? Güzel bi güç gösterisi oldu. Amerika Iraka girerken 1 yıl asker yığdı yinede kara harekatı için baharı yazı bekledi. Biz ise 1.5 metre kar varken kuzeye 8 günde girip güzel bi kamp yapıp
ortama Türk bayrağı dikerek geri dönüyoruz.

sevinilecek ne var ?

1- Askeri gücü gördük. Karşımızda duran hiçbişi yoktu. Adamın kampına merkezine giriyorsun nerdesin *** diyorsun ve adam yok ortada.

2- Kürt liderler girerseniz savaşırız dedi. Girdik. Savaşamadılar. Artık laflarının bi önemi kalmadı.

3- ve en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti İşgalci değildir. Biz işgal etmeye sömürmeye girmedik. Girdik temizledik dönüyoruz. 1 tane sivil ölmeden bu çok önemli...

4- Operasyon biraz daha uzun sürse ne olacak? Orda konaklamak pahalı. Adamlar kaçmış araki bulasın. Gün geçecek terorist ölmeyecek ama kazara bi helikopter düşecek bi şehit verecez ortam gerilecek daha çok üzüleceğiz. Daha fazla kalmanın ne faydası var ki?

ama gönül istiyorki kuzeyden gir basra körfezine kadar in. heyt burası bizim artık bize petrol akacak len .. Atalarımızın mirası burası yedirmem sana gavur Amerika demek ama daha önce dediğim gibi Ne biz nede Atalarımız tarihte işgalci ve sömürgeci olmamıştır ve bununla övünmek bana yeter de artar bile.