roots adlı üyeden alıntı:
işini gücünü düzgün yapasınız diye yazıyorum zaten ama laf anlama niyetiniz yok, domain satışı dediğin iş senin başına bela olmasın diye yazıyorum.

elime 10 küsür bin tane domain var, her gün sizin gibi bin tane adama laf anlatıp iş yapıyorum, biraz dikkate alırsanız sizin menfaatiniz olur, benim umrumda olmaz.

ha ben dikkate almam diyende beni dellendirmesin yeter.
yav neyse son kez yazıp gidiyorum dahada seni kaale almayacağım bu kadar aldığım yeter
sen hiç birşey bilmiyorsun kusura bakma

seni dikkate almıyorum çünkü hiçbirşey bilmiyorsun

bir insan domainin satışını rekabet kurumuna bağlarmı? 10 bin domain geçmişmiş. ufak atta civcivler yesin.

şimdi adam almış telsimkurumsal.com u satıyor sen ona *********** diyorsun. bu senin domainden zerre kadar anlamadığını gösterir. adam telsimkurumsal.com u açıp telsimin miş gibi gösterirde bundan rant elde etmeye kalkarsa bu dolandırıcılıktır. ama bunun için illa telsimkurumsal.com u almasıda gerekmez telsimfjkfdfkj.com u alsa telsmin gibi gösterip rant elde etse yine bu dolandırıcılık olur.

birde şu var bir şirketin tm olup olmadığını http://www.turkpatent.gov.tr/ den anayacağını iddia ediyorsun ya ben sana ne diyim daha

Alıntı
hepsini geçtim, madem bu kadar basit bir işler, biriniz çıkıp benim şirketimin adı ile bir site açıp benimle aynı işi yapsında görelim. sizden aldığım tazminatı R10'a başığlayacağım.
ya bu ne saçma bi laftır yav. adam domain satıyor senin söylediğin lafa bak. çokta şeimde senin şirketin.

Alıntı
TM konusunda www.turkpaten.gov.tr'ı incelemen gerekiyor önce gidip burada sorgulatıyorsun TELSIM ne naneymiş, sonra orada yazıyor hangi ülkelerde ne için ne tescili olunmuş.

şirketimde 2 tane marka-tescil mümessili eleman çalıştırıyorum ben, mümkünse kıçımızdan sallamadan mantık yürütelim.
bir şirketin tm olması için TÜM DÜNYADA geçerli olması gerekiyor. yani telsim gitti azerbaycanda tescil ettirdi çinde tescil ettirde bilmemnerede tescil ettirdi bu onun tm olduğu anlamına gelmez.

şirketinde 2 tane eleman çalıştırıyorsun diye bu işten anlayacağınımı iddia ediyorsun? haluk ulusoyun otobüs işletmesi var diye bu onun otobüs sürebileceği anlamınamı geliyor?

yazığın lafların hepsi boş. seninle tartışmaya girmeden noktalıyorum yazımı. yazacakların umurumda değil. tek kızdığım konu milleti yanlış yönlendirmen.