mefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ne pislik bir insanmışsın,
iyinet forumda başlık açmışsın, "birisi r10 da script satıyor ortaklaşa para toplayalım satalım diye" bir arkadaşta oradan sana cevapyazmış bunun forumlarda satışı yasak diye, scripti almadan önce bunu biliyordun zaten, bunu sana hatırlattığım da "satış yapmak için yazdım gibi kelimeler zırvaladın.."
senden ilk başta rica ettim forumlardan yazılarını kaldır kendi müşterilerine dilediğin kadar sat diye, bana aynen şunu demedinmi "o zaman senin açtığın her foruma wareze attıktan sonra linkini vereceğim diye"
elbette benden küfür yersin, o zamanda senden telini istemiştim halende istiyorum adam gibi ver şu telini veya bir yerde buluşup konuşalım..
eğer delikanlı isen verirsin telini veya bir yerde buluşuruz, buralarda boş boş konuşup insanın canını sıkma...
kimin ne pislik oldugu belli gelip anama avradıma kufur eden sen değilmisin

al işte ben sana guzellik yaptım tamam konumu sildim satmicam dedim

sen kendin kaşındın özür dilemesini bilmeyen adama ne denir

birader bak dedim bidaha dicem elimde makbuzum var bunu ben senden almadım aldıgım adam da kodlarının acık odlgunu söyledi ve satısının serbes oldunu söyledi ve bunu senin konun dada okudum satısının serbes oldunu
senide adam sana sordugun da satalıla bilirmi diye dediğinde sen kodlarının acık oldugunu ve isteidğimiz kadar host edebileceğimizi söylemişsin satışında bir mahsur bulunmadıgını iletmişssin ve son olarak ortalıgı yediğin yeter

ben le ugrasma script satısı devam etmektedir hemde r 10 da