Kyle Hostculara karşı garezin falanmı var 31 mesajın neredeyse tamamı hosting şikayetleri bölümünde ne diye hoplattın acaba bu konuyu şimdi?
Ya ne alakası var dostum!
Yalan yanlış birşey mi söyledim ayrıca siz beni pek tanımazsınız ama mjturkiye zamanlarında joomla ilk çıktığında, Türkiyede ilk videolu anlatarak joomlayı, smf forumu, phpbb, vb yi milleitn çoğuna öğreten benim. Onlarca insana karşılıksız msn den butür yardımlarda bulundum, geçmişim var bu alanda.
Ayrıca pardon mesaj hortlatmak mı? benim bu mesajı yazdığımda bu konu 1. sayfanın 5. konusunda yer alıyordu. bumudur konu hortlatmak! konu hortlatmayk nedir diye öğrenipte insanları suçlasak daha doğru olur bence hem karşıdaki insanıda rencide etmemiş olursunuz!
Buraya yazmamın nedeni, harikahost yüzünden tanıdığım birkaç destek sitesi tamemn kapandı, görünce onu yzayım dedim!
Yalan mı! Şöyle mesaj yazarken nereye gideceğine karar verdikten sonra yazın lütfen, hiçbiriniz 12-15 yaşında çocuk değilsiniz heralde, rica ediyorum değerli dostum!
hay Allahım benim ne garezim olcaka damlara, adamların bazıları ekmek parası için çalışıyo, bazıları gerçekten kaliteli şeyler yaparak hizmet yapmaya çalışıyo, bazıları çoluk-çocuk reseller alıp kazıklıyo milleti, bazıları ***********, bazılarıda harbi vergisini cartını curtunu ödeyen şirketler, adam gibi adamlar.
Yani hertürden adam var, kendi tecrübnelerimi bağzı yerlere niye yansıtmayacakmışım ki! Neyse...