Arkadaşlar bende HarikaHost ile çalışmaktayım. Reklam yapıyorlar diyerek basit duruma düşen arkadaşlar şimdi benim içinde reklam yapıyor diyecekler eminim...
İstenildiği taktirde harikahost faturalarımıda burda yayınlayabilirim kanıt amaçlı...
10GB lık bir resellerım var harikahostta. Şimdiye kadar tek bir problem ile bile karşılaşmadım. MSNden 7/24 sınırsız destek var.
Hemde diğer firmalar gibi sadece hosting için değil. Şenol bey sitemde yardıma ihtiyaç duyduğum her konuda benden yardımını kesinlikle esirgemedi...
Ücreti 20 gün gecikmeli ödedim Kusura bakmayın dediğimde bana "Senin canın sağolsun yeter" dedi. (üstelikte hiç tanımadığım biri Şenol Bey)
Eğer daha iyi hizmet veren bir host varsa lütfen bana mail atın bende o hosta geçeyim... geçişim kolay olur zaten merak etmeyin çünkü HarikaHost db ve sitelerin taşınmasında da sınırsız destek veriyor=)
Bu arada bu 12 yaşında bebek zekasına sahib insanlara da bir lafım var. Bu insanlar bu işten ekmek yiyorlar...
Atıp tutarak ve milleti karalayarak haksız rekabet yapacağınıza gidin de sizde icraat yapın biraz
İcraatı da yaptıktan sonra kanıt gösterek karalayın milleti zavallılar sizi...