Merhaba Arkadaşlar;
Uzun süredir özel olarak iş almıyordum.Tekrardan özel olarak iş alacağım.İlk önce size kendimden bahsedeyim. Şu anda izmirde bir yazılım şirketinde yazılımcı ünvanı ile çalışmaktayım. Çalıştığım şirket web tabanlı yazılımlar üretmektedir.Ben projelerin yazılım tarafındayın. E-Ticaret paketimiz üzerşne entegrasyonlar geliştirmekte ve diğer projelerde faaliyet göstermekteyim. Şu ana kadar 40'dan fazla referansa sahibim ve 3 Yazılım/Ajans Firması deneyimim bulunmaktadır. 2,5 Senedir profesyonel olarak çeşitli yazılımlar ile uğraşmaktayım.

İstediğiniz herhangi bir özel (yani script editleme değil) projenizde size yardımcı olabilirim(Portal,arkadaşlık sitesi vs vs)

İsteğinize göre var olan sistemlere entegre çözümler üretebilir yada Kurumsal web siteleri yapabilirim.

Referanslarımı burada vermek istemiyorum ilgilenen kişi veya firmalara hangi projenin hangi bölümünü yaptıgıma dair detaylı bilgi verebilirim.

NOT:ASP platformu üzerinde çalışmaktayım.

R10.netten gunaycaliskan Günay Bey ile bir çok projede beraber çalışmıştık şu andada günay beyin projelerinde yardımcı olmaktayım isteyen kişiler Günay Beyden hakkımda bilgi alabilirler.

Bana ulaşabileceğiniz msn adresim ynalkiran @ neobebilisim . com

Yiğit NALKIRAN