yutub api ile yutubun kendisini kıyaslamak kendini kandırmaktan öteye gidemez hatta saçmalık olur zaten apiyi alın site kurun diye vermiyor videonuzla ilgili videolar hakkında yada video hakkında detaylara ulaşın diyor
reklam veren benim yayınlayan benim
kendi reklamlarımı istediğim sitede yayınlarım
ama benim videolarım üzerinden sana para kazandırmam mantık bu
he şu var .../*/+++ bu işe uyandıktan sonra video sitesi banlatmadım ne aramalardan ne adsenseden o ayrı ...
az pratik olun banlanmayın bu kadar derim
Senin tabirinle kendimi yutub sanmıyorum, dediğin gibi saçma olur.

Türk'ü gibi gevuru gibi API'yi kullanarak site kurdum. 5 video sitesinden sadece 1'inde böyle bir sıkıntı oldu. Aynı konumdaki diğerlerinde yok ben bu saçmalığı göstermeye çalışıyorum. Değilse yabancı bir video sitesinde yayınlanan adsense reklamı durdurulsa ne durdurulmasa ne. Bildiğin gibi alternatif çok.
Bilmiyormuydunuz

?
Bu kadar komik bir durum olacağımı bilmiyordum, evet
Bir şeyi kaçırdınız. Adsense nin yayına karşı tutumu ile yayın kuralları farklıdır.
Örneğin Tuvalet ihtiyacını gidermek garip birşey değildir. Suç da değildir. Günah da değildir. Fakat Caminin ta içinde tuvalet bulunması kötüdür.
Hitin Nereden Geldiği Önemli. Reklamveren oldugunuzu düşünün yeterli. Hacking sitesinden yada ***** sitesinden makale sitenize ziyaretçi ister miydiniz. ?
Haklısın ama bu örneğinizin beni yansıtan bir yanı yok : )
Video yayınlamak yasak olsa googlede youtube yazınca çıkan 50-100 k arasında siteler var adsense kullanan bunları banlardı
Aynen.
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın. Hesap durduruldu diye üzülen ya da Google şöyledir çığırtkanlığı yapacak değilim. Ortaya çıkan saçma bir durumu göstermeye çalışıyorum. Google reklamları yayınlıyorum ama ne kadar illegalite ile ilgim olmasa da hesabımı garanti görmüyorum. Google sonuçta bana para kazandırıyor adsense hesabım olmasa da...