Benimde bir Vps'm mevcuttu Yener Bey'i buradan bulmuştum özel mesaj ile... 2-3 Ay kadar hizmet aldım ve paramı gününde ödedim... Sık sık kesintiler oluyordu zaten ardından sunucuda problem olduğunu tekrar kurulcağını sabaha bitceğini söyledi gece başlayan çalışma ertesi sabah bitmesi gerekirken akşam bitti sesimizi çıkartmadık... Bir süre sonra yine hata olduğunu ve gece tekrar kuruluma başlayacaklarını ardından gece 3-4 gibi açılacağı söylendi fakat 2 gün sonra gece açıldı sunucu whois bilgilerinden baktığımda NiobeWeb'den HostCini'ne aktarılmıştı sunucu üstelik bununla ilgili bana hiçbir bilgi verilmedi! Ardından hergün sıksık kesintiler zaten oluyordu ve sonradan uzun süre kapalı kalmalar başladı ama bununla ilgili hiçbir bilgi verilmiyordu sadece optimizasyonları yapmanız gerek falan denildi üstelik ben ona yeterli bilgim olmadığınıda söylemiştim... Ardından güvenlik problemleri oluştu ve dedim ki gerekli optimizasyonları yapın parası neyse diğer ayın parasıyla hallederim dedim ama emin olunki hiçbirşey yapmadılar... En sonunda değiştirme kararı aldım ve aktarıyorduk daha birgün vardı hizmetimin bitmesine ama aktarım yarıda kesildi ve OPTİMİZASYON ÜCRETİ'ni ödediğimde açılacağını belirttiler kendileri bizde elimizden birşey gelmediği için ödemek zorunda kaldık...
Sonuç itibariyle tavsiye etmeyeceğim bir firmadır!