Oncelikle Merhaba Arkadaslar Benim Aklimda Bi Proje Var bunu sizinle paylasmak fikirlerinizi ve onerilerinizi ogrenmek istedim.
Ben tam1Seanpaul Hayraniyim Gunde 15 20 tane seanpaul parcalari dinlemessem uyuyamam
Bu Proje benim 1 senedir aklimda domaini alicam yapicam derken 1 sene gecti simdi azerbaycan bakuye geldim daha bugun aldim sonunda domainleri
sadece Seanpaul un hayranlarinin bir arada bulustugu saglam siteye hic rastlayamadim hep free hostlarda kurulan forumlar var Ben ilki gerceklestirmek istiyorum..
seanpaulfan.net
imagepaul.net
videopaul.net
Imagepaul.net sitesi sadece seanpaul resimleri olacak uyeler resim gonderebilecek fln buna uygun en guzel scriptin Coppermine photo gallery
olacagina karar verdim
videpaul.net de sitesinde ise seanpaulun videolari muzikleri clipleri vs vs dance hall sanatcilarinin vidolari olcak ole bisi dusundum bununla ilgili aklimda bir 2 script var tam karar veremedim..
Iste dananin Kuyrugunun koptugu yere geldim
portala karar veremedim seanpaulfan ana site portal olcak resim galerisini tiklayinca imagepaul a videolari tiklayinca video paula kopru olusturacam bunun icin nasil bi portal kuracagima bi turlu karar veremedim forum phpBB3 kurayim diorum portal ise bi turlu karar veremedim
Bu Proje hakkinda dusuncelerinize ve onerilerinize gercekten ihtiyacim var
Arkadaslar Saqlam Qalin Yahsi olun