erhan öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim benim içimden geçen duygularda senin için seninkiyle aynıdır bilesin...

Shadows yani Emre bey kendisi ilk başta bize başka bir hosting tanıtım sitesinden gelmiş teklifimizi uygun bulup bizimle çalışmak istemiştir...Elinde sorunlu bir site ve database mevcuttu bir çok yöntemi denedik ve çalıştıramadık en son dededen kalma yöntemimiz olan elle yüklemeyi yaklaşık 3.5 saat içerisinde el emeği göznuru yükleyerek sitesini sorunsuz hale getirdik ve çalıştırdık...Bu taşıma sürecinde kuralımız olan sorunsuz çalıştır emeğini al sistemini unutmadık çalıştırmadan müşterimizden ücret talep etmedik çalıştırdık ve emeğimizin karşılığını aldık...(Yani o kadar para ödedim teknik destek alamadım maillerimde saçmalamışlar bunlara ispat istiyoruz tek tek sunsunki sunamadı az önce onlinedi cevap yazmadan çıktı rvr denen arkadaş sunsun hatayı kabul etmek bizi küçültmez özür dilemekte aynı şekilde)

Sağolsun müşterimiz internetteki gözünün açık ve sorunsuz olduğunu gördüğünde çok sevindi ve o gün bugündürde bize yardımcı olmak için elinden geleni yapar hiçbir sorunumuzda olmaz kendisiyle adam gibi adamdır...

İnternet ortamında insanların güveni ve sevgisini kazanmak için onlara hizmeti sorunsuz sunman gerekir bunun bilincindeyiz müşterimizde bizi tavsiye eder buda onun bir nevi teşekkürüdür bizde o teşekküre layık olmaya çalışırız...

50 müşterim bizi tanıtım yoluyla bulduysa diğer 50 müşterimizde bu müşterilerimizin tanıdıklarıdır yani gördüğünüz gibi hizmet olmasa kiimse bizi tavsiye etmez yanılıyorsam düzeltin...

İYİ ÇALIŞMALAR,Kolay Gelsin
Şenol SARAÇ
Harikahost internet Hizmetleri - Hostingte Kaliteye Hosgeldiniz