aksoy adlı üyeden alıntı:
baştan belirteyim HostIslem.ORG | Web Hosting, Radio Hosting, Reseller, Kiralık sunucular. hostislem.net
kesinlikle kimse buradan hosting hizmeti almasın ben myhatay.com için windows ve demosu .com için linux hosting almıştım sorunu (ilk Müşterilerdenim) durmadan sorun çıktı 12 saat dediler 1 hafta site kapalı kaldı sorduğumda bizde haber ettik bugün yarın.>> MySQL Veritabanları yine sorunluydu sorduğumda sizi windows’a aktaralım dediler orda hiç sorun olmuyormuş (ama joomla ve mambo windowsta sorun çıkarır) enson paramı yada windows hostumun 2 yıla uzatılmasını istedim çok kaba bir şekil. olumsuz cevap verdiler HostIslem.ORG | Web Hosting, Radio Hosting, Reseller, Kiralık sunucular. hostislem.net

Not Buradan Kesinlikle Hosting Alınmaz Alınsada Pişman Olunur Lütfen Birkez Daha Düşünün host işlem hostişlem
irsoy@msn.com
sizin bu mesaji ne hakla ne dusunceyle yazdiginizi bilmiyorum
ama mevzu bu degil sadece aciklamak istiyorum herkese.. kimse aldanmasin
arkadasa 2 tane sunucu degistirdik cunku kuracagi bir script varmis joomla windows sunucularimizda php,asp olmasina ragmen arkadas scripti kuramadi.. ardindan rica etti aninda linux sunucuya gecirdik.. ondan sonraki durumlari bilemiyorum.. galiba scripti kuramadigi icin sunucular yok calismiyor yok bozuk diye laflar etmeye basladi.. herkesten cok ozur dilerim ama sunucularimizin hepsi calisiyor ve isteyen referanslardan bazilarini tek tek ziyaret edim site sahiplerini msn listelerine ekleyip hakkimizda bilgi alabilir.. biz sahtekar degiliz sadece sunucularimiz kaliteli ve ayni zamanda sunucu bayisi oldugumuz icin HOSTINGi ucuza satiyoruz...
herkese iyi calismalar..