Forumda aradım fakat velocity clicks hakkında açılmış bir başlık bulamadım. Halbuki velocity clicks yapısı itibariyle bux.to'dan bile daha güzel bir sitedir.

Velocity Clicks belki de PTC siteleri arasında en güzel script sahibi sitedir.Sitenin işleyişinin başarısı bir PTC kullanıcısını gerçekten büyülüyor. Tıkladığım süre boyunca günde en az13 reklam çıktı. Bu da standart bir üye için harika bir rakam. Hatta son 1 hafta boyunca günde 21 reklam tıkladım. Para kazanmak için gayet efektif bir site. Ayrıca diğer siteler gibi sunucu hataları da yok. Belki görüntüsüne alışmak biraz zorlayabilir.
Ayrıca reklamlara tıklama şeklimiz biraz değişik. Reklama tıklayınca yukarıda bir sayaç ve 4 rakam çıkıyor. Sayım sona erdiğinde bir rakama basmanız isteniyor. Ancak bu rakama basarsanız paranız ekleniyor. Ayrıca arada sırada "cheat check"ler çıkıyor. Bunlar çok basit sorular fakat otomatik tıklama programları kullananlar en başarılı engelleme.

Bir miktar paraya ulaştım ve yakında zamanda ödememi isteyeceğim. Ödeme alabilmek için en az $10 gerekiyor ve ödemeler AlertPay'e yapılır. Bu sitenin ödemeler bakımdan çok önemli bir farkı var. Standart üyelerine dahi 10 günde ödeme garantisi veriyorlar. (10 gün, 10 iş günü demek herhalde)

Kayıt olmak isteyenler varsa buradan kayıt olabilirler.
ref'li linkim