Bazı arkadaşların düşüncelerine katılmıyorum ben fenerbahçeye ünlü bir futbolcunun gelmesinden gurur duyarım, Türkiye'ye geldiği için gurur duyarım ama bakıyorum siz öyle değilsiniz galatasaray almış bizde alalım biz yıldız getirelim siz getiremeyin tamam fenerbahçe Türkiye'nin en zengin kluplerinden istediği oyuncuyu getire bilir getirecekte gücü var ama her bir oyuncu geldiğinde gs alamadı bjk alamaz biz büyük klubüz demeye gerek yok hepiniz biliyorsunuz nasıl oyuncular ile bizim tarih yazdığımızı sizde kendi klubunüzü biliyorsunuz en iyi oyuncular ile birşey yapamadığınız ama yeri gelince en dandik oyuncular ile en zor maçları kazandığınızı bu bir takım oyunu hem soruyorum niye beşiktaş, trabzonspor vs değilde galatasaray çatlasın diyorsunuz?
Benim ikiz kardeşim fenerbahçeli galatasaray uefa kupasını alınca her Türk taraftarı gibi oda sevinçten ağlamıştır..
Geçen gün galatasaray fark yedi siz sevindiniz dalga geçtiniz niye gs gevur takımımı?
aldığı puan Türkiye'ye yansımıyormu? şunuda unutmayın bizim avrupa kupalarına o kadar takım göndermemizin en büyük sebeblerinden bir tanesi galaratasaray bunu sizde biliyorsunuz heryerde her şekilde rakip görmeyin lütfen Türkliyeye bir yıldız geliyor ise siz aldınız biz alamadık gibi bir sözler söyleyeceğinize Turkiyeye şu geldi bu geldi diye gurur duymanız gerekir her Turk taraftarının olduğu gibi