MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programlama Mantığı Olarak Pascal Anlatılmış... Eğer Delphi Dilini En İnce Ayrıntısına Kadar Öğrenip Bu İşten Para Kazanmak İstiyorsan Pascalı Bilmelisin... Pascal Programlamanın Babasıdır Derdi Bizim PC Hocası...
Yok Ben Delphi Öğrenmeyim Visual Basic Öğreneyim Diyorsun Bundan Para Kazanmak İstiyorsan Temeli Olan Qbasic Dilini Öğrenip Çalışmalarına Başlayabilirsin...
Programcılık Öyle 2 Dökümanı Okuyup 2 Sayıyı Birbiriyle Toplayan Programı Yapmayı Bilen Kişilerden Olmaz.......
Sevgiyle Kal...
Hangi dilleri bildigimi yazmadım orada. Nereden biliyorsun benim pascalı ya da başka dili bilmedigimi ya da benim ne iş ile ugraştıgımı. ben makale ile yorum yaptım sen benimle ilgili yorum yapıyorsun. Hem de benim hakkımda bir şey bilmeden.
Makale güzel olmamış bence tekrar söylüyorum. Benim hangi dilleri bildiğimi de bilmeden cevap vermen gayet güzel. En azından şunu söyleyeyim assembly dahil birçok dili biliyorum. Assembly'nin makina dilinden sonra gelen ilk programlama dili olduğunu bilirsin. Prof olan hocalarım bana böyle ögretti. Benimle ilgili yorum yapma yani. Neyi bilip bilmedigimi bilmiyorsun bile. Herkes güzel makale hazırlayacak diye bir kural yok seninki de bence kötü.