Alexis adlı üyeden alıntı:
Konuşmaların senin nasıl biri olduğunu, güveninirlik konusunda insana kesinlikle fikir veriyor.

Soru soruyoruz, sanki açık arıyoruz gibi, saçmalıyorsun.

Soru mu ne alakası var gibi ters sözler soru mu oluyor bu forumda?

arkadaşım senin de nasıl biri olduğun belli ben cevap istemiyorum dedim.

Ayrıca onca bizle çalışan radyo ve televizyon var.

Mesela bi referans daha size Ilknur Enginer şarkıcı kralda klibi falanda çıkıyor. Ayrıca -= RADYOYAYINI.COM =- ayrıca HiTWaP.CoM daha LIMITSIZ.NET - ılılı. AntBul.Net .ılılı. - ESRARENGIZ.NET - MagazinStar.Com - www.radyomercan.com ve dahası -= RADYOYAYINI.COM =- daki radyolarında %50 si bizim sunucuda. Ben başındada belirtim ihtiyacı olmayan açıklama yapmasın. açıklama yapmak zorunda değildin. Bu forumda nereye başlık açsam illa bi açık araştıran (olmayan saçma açıklar) boş insanlar çıkıyor. Kardeş bu forum web master dayanışma ve yardımlaşma forumumu yoksa web master acık arastırma ve boş konuşma forumumu. Bi arkadaşımızın ac ığı olsa dahi herkese duyurmadan özelden halletmektir bence marifet olan bak kardeşim şu hatanı düzelt şeklinde ama siz olmayan açıklarla forum kirletiyorsunuz.

Yani bizim referanslarımızda sağğlam referanslar öle dün açılmış 2 gun acık 3 gun kapalı siteler değil.

Canı isteyen guvenir ve çalışır guvenmeyip zaten Paralı host yazmadım ben buraya SPONSORLUK diyede belirttim..

Neyse tekrar diyorum ve rica ediyorum bu yazımada cevap istememin yanısıra insan olan boş yazı yazmasın ve İhtiyacı olan arkadaşlar yazsın .

İNSAN OLAN DİYORUM DİKKAT EDİN YANİ BUNADA Bİ BOŞ CEVAP İSTEMİYORUM.

İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZ BİLGİLERİNİZİ GİRİN SİZİNLE SATIŞ DEPARTMANI İLGİLENECEKTİR VE OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPILACAKTIR.