RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum yıllarca ülke puanını iyi bi seviyeye getirdik sizin ilk turlarda elenerek yada 6 maçta sıfır puan çekerek puanı düşürmelerinize rağmen sayemizde kaçkere şampiyonlar ligine girdiniz 2.kontenjandan unutma bunları birazda biz düşürelim puanları demi ayrıca haftaya fena takacaklar size benden söylemesi
3-2 yi avantaj sanıyosunuz ya gülüyorum valla burda 2 tane atan takım orda kaçtane atacak görücez hep beraber bakalım o zamanda konuşacakmısınız
ne meraklısın bir türk takımını avrupada yeilmeye mahkum etmeye sorabilir miyim sana ?
Sonuçta fenerde yenilse gs de yenilse skor tabelasında gs nin altında da fb nin altında da türk bayrağı var nasıl bir düşüncen var anlamış değilim ??? . Ben Fb liyim ama Gs yenilindiğinde kendi takımım yenilmiş gibi üzüldüm sonuçta ikiside türk takımı.Bu tartışmalarla bir yere varılmaz. Ülke puanı düşmüş yükselmiş bunlar önemli konular değil ne zaman ki biz burada bir türk takımının yabancı bir takımla maçı oldugunda tek yürek olursak işte ozaman ülke puanlamasında bizi tutan olmaz.