ben cevap yazma meselesini senin için demedim zaten kuzenin için dedim.. kuzenin yolladığı mail de ödev sitesinin yeterince serveri yorduğunu ve bu siteyi host edemiyeceğini söyledi ve kapattığınızı söyledi.. bende açarsan yedekleri alayım diye mail attım çünkü host edebileceğimi söylemiştiniz bende madem host edilecek dedim ve asp hostum olmadığı içinde yedek alma gereği duymadım.. fakat beni üzen kapanması veya kapanmaması değil beni muhatap olarak gösterdiğin ( ki 1 ay geçmişti olayın üstünden) kuzenin attığım mailleri iplememesiydi ve en son hoş olmayan bi mail yazmıştım ona bile cevap vermedi.. askerde olduğunu biliyorum onun için zaten pek ilgilenmedim bende ama burada mesajını görünce tekrar girebileceğini düşündüm nitekimde girip mesajımı okuyabildin... para problem değil ödediğim paranın 3 katına yakınını kazandım zaten düşünmen yeterli problemim cevap alamamdı sadece

şimdiden hayırlı teskereler..

(lose msn de kullandığın nickti ona binaen buradaki lose ile p.m den konuştuk senin olmadığını anladım dahada seni aramadım zaten)