Hostcu adlı üyeden alıntı:
yar kardeşim bana 3-5 adamı örnek verme bu ülkede binlerce mühendis var sen okula girerken 3-5 kişi hayal ediptemi giricen ona bakarsan saçma salak bölümlerden mezun olupta köşe olan adamlarda var şimdi gidip o bölümlerdemi okuyalım
İstersen üni okumadan da köşeyi dönersin.
Ben neden 3-5 kişiyi örnek veriyorum ? Yukarıda bi arkadaş yazmıştı, zaten o bölümlerden 3-5 kişi adam akıllı mühendis çıkar diye..Çalış sen de o 3-5 kişinin arasına gir..Tabi Türkiye'de mühendislik iş bulma açısından zor meslek.Ya topçu olacan, ya da popçu

Her işin tutacağı bi yer vardır.Türkiye'de senin de dediğin gibi adı duyulmamış bölümlerden mezun olup da para kazananlar var.Ama y.dışında bu biraz zor

Eğer ki hedefin, hayalin para ise; o abuk bölümlere girip para kazanabilirsin.Ama eğer hedefin para + biraz da kendini geliştirmek, göstermek ise, çalışmak zorundasın, çabalamak zorundasın..

Edit : Bilg müh okuyacağıma başka bir bölümü okurdum, işim garanti olurdu.Biraz da para kazanırdım.Fakat bilgisayarı seviyorum.Kaybedeceğimi bilsem bile bu bölümden mezun olacağım.Dedim ya her insanın bir hedefi bir hayali vardır..Bu bölüm bitsin, ilk hayalim gerçekleşmiş olacak..Renkler ve zevkler tartışılmaz