2004 Aralıkta açtığım hesabımı 2007 Temmuz'a kadar kullandım, 2007 Temmuzdan 17 Şubat 2008 tarihine kadar hiç kullanmadım hesaptan en son 690$ çekmiştim ve 40$ bakiye vardı. Yeni açtığım ve hit kazanması için önce biraz beklediğim 2 aylık bir bloğa kodları eklemek için dün adsense hesabıma girmek istedim hesap kapatılmış. mailbox'uma baktığımda malüm maili göndermişler... iyi hoş herşey güzelde kullanılmayan bir hesap nasıl risk teşkil edebilir ki? mail attım cevap geldi ayrıntılı incelemeden sonra risk teşkil ettiğini gördük fln fln... şimdiye kadar mevcut hesabımla toplamda 16K gelir elde etmiş olduğum dönemde risk değildi de kullanmayınca mı risk oldu kullanılmayan hesap nasıl banlanır.? googla ikinci bir mail attım yasadışı hiçbir tutum ve davranışım olmadı zaten hesap 8 aydır kullanılmıyordu diye gelen cevabı aynen kopyalıyorum.
"Bize ek bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak, hesap verilerinizi ayrıntılarıyla inceledikten ve geribildiriminizi dikkate aldıktan sonra geriye dönük verilerde, hesabınızın reklamverenlerimiz için büyük bir risk oluşturduğunu tekrar doğruladık. Bu nedenle hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."
reklamları yayınladığım site ingilizce içerikli bir siteydi ve PC donanım sitesiydi.
anlayış için teşekkür etmişler ama sanırım anlayış gösteremeyeceğim.