Bu siteyi forumdan
ArtikTek nickli arkadaş satın almıştı. Sonra parayı yatırdıktan sonra site sahibi kayıplara karışmış, hatta parayı yatıran arkadaşta forumda konu açmıştı. Daha sonraları bu domaini dekontu göstererek register firmasına geri almıştı. Bana o siteden linkte vermişti hatta.

Daha sonraları bu domaini satıyordu başka bilgim yok.
dediklerin aynen öyle oldu adamın elinde domain reg dekontu olduğu için tekrar geri almış hesabım hacklendi mail adresim calındı demiş ve natro.com adresinden tekrar geri almış ve bi şekilde saatlerce konuşmam neticesinde şirket yetkililerinden bir sonuc alamadım dedikleri hep aynı adama ulaşamıyoruz ya iyide kardeşim adama ulaşamayınca ne olca devamlı böyle sürüp gidicek ben telefon acıcam o kapayacak felan . bide acıdığım şey bi isim verdi annem dediği ama sonucta postane kimliği görmeden bişi vermez hani bu kadın yada kıza yazık olucak o yüzden bu konuyu eğer okursan bana bi dönüş yap zaten telefonumuda biliyorsun iş telefonumuda adresimide bu artıtek nickli şrsiz. telefonlarımada cevap vermiyor. ama unutmasın bi şekilde hesabı sorulur ummadığı an ... nediyim s..g davası olmaz ama sonuçta para veriyoruz. bizde bu parayı cöpten toplamıyoruz süpürgeyle