Merhabalar,
bugün sitemi VPS ye taşıyacaktım fakat ne kadar uğraştıysam olmadı.
Yaptıklarımı tek tek yazacağım;

öncelikle WHM den
Copy an account from another servera tıkladım bilgileri girdim,transfer accounta bastım ve sonuç;
Packaging the account... ... Timeout during ssh session ... Retrying....Packaging the account... bu şekilde devam ediyor ve olmuyor.

Copy an account from another server with account password dedicated taşımak içinmiş,onuda denedim,full yedeği oluşturuyor,
....... ......... ......... yapıyor,bir yere kadar geliyor devam etmiyor,sayfa öylece bomboş yüklenmeye devam ediyor,sonuçta etkinlik yok.

Copy multiple accounts/packages from another serverbilgileri girdim, Fetch Account Liste bastım,gelen sonuç;

Generating Account Information from Remote Server
Fetching Domain Information... ... Timeout during ssh session ... Retrying....Fetching Domain Information... ... Timeout during ssh session ...Retrying....Fetching Domain Information... ... Timeout during ssh session ... Done

SSh ile tek sitenin backupunu wget ile çekmeye çalışıyorum şu an ,ama baya yavaş onu deneyeceğim.

Reseller hesabını direk aktarıp,reseller ana domaini vps ana domaini yapmam gerekiyor.

Bu sorunları nasıl düzeltebilriim veya nasıl otomatik kopyalayabilriim accountları.
şimdiden teşekkürler...