Hostcu adlı üyeden alıntı:
beyler bende mühendisim turkiyede mühendislik okuyanları topu salak kafamın en orta yerine ediyim ulan salak git garantili meslekler seç sankş memleket sanayi memleketide gittik mühendislik okuyoruz

Yemin ediyorum abartmıyorum

arkadaşlarımdan bir tanesi daha geçen sene mezun oldu adam 9ay ingilterede çalıştı kaldı falan 2 diploması var adam iş başuvurusu yapıyo 1.2 milyar maaş veriyolar oda bimbir türlü sınav falan yapmışlar it gibide çalışıyom diyo sabah 9 gece 11.... başka bi arkadaşımda film cd si satan bi dükkanı var ayda 3milyar para kazanıyo....

sen sen ol garantili meslekleri seç kafan rahat olsun msl doktorluk,eczacılık,ögretmenlik

bilgisayar mühendisligi tam bi saçmalık ev arkadaşım orda okuyo bende makina müh. okuyorum biraz kassam onun şimdiki bilgidi şeyleri 6-7 ayda ögrenmezsem adam degilim tamamen temel eğitim alıyosun msl c dersleri var ama aşırı yetersiz öyle kendini geliştirmezsen bi numarası olmuyo ...

yok azimmiş cartmış curtmuş bu hayyallerle gitme okula ilk okula başladıgın dönem millette bir gaz bir gaz görecen sanki uzaya çıkacaklar ama bu gaz en fazla 2 dönem sürüyo sonrası fıss

itü elektronik müh. okuyan akrabam var istersen seni onlar konuştururum

+rep güzel yaklaşmışsın konuya ama bilgisayar muhendisligi diplomasini aldigin zaman almanyada en düşük maaşin 5000 € dan başladigini da unutmayalim.