Black adlı üyeden alıntı:
slım abi ( benden buyuksun abımsın)
aslında arkdaşın sectiği bölümlerden aldığı puan belli yuksek yerlere gidicek buyuk ıhtımal gidecegı yerlerın hepsınde yenılıklere açık olması lazım çalışması lazım dimi
Büyük hedefleri olanların sabır kuvveti de büyük olmalı

Dedim ya, ilk dönem C, ikinci dönem C üzerine Java gördük.2. sene bir sürü şey daha eklendi, bakalım 3. sene ne olacak.Sanırım PHP falan devam ettirecekler.Az çok biliyorum gerçi, inşallah pek sorun olmaz.
Günlerce bilgisayar lab'ında sabahladığımı hatırlarım.Bazı zamanlar ders için, bazı zamanlar internet için.Fakat bu 2 şey arasındaki oranı tutturamazsak, bi taraftan açığımız oluyor ve bu da bizim dezavantajımız.Şöyle devam edeyim;
İlk dönem derslere önem verdim.Programlama dersinde ortalaması en yüksek olan bendim.Daha sonra da web sitesi yapma hevesiyle dersleri boşladım.Java'dan kaldım. 2. sene Java'yı aldım, oturdum çalıştım.Ortalamam yine sınıfın en iyisiydi, Java'yı geçtim.Dedim ya, 10mbit internet koydular altımıza.Sabah akşam internette dolaştım.Alttan dersim kaldı bu yüzden.Fakat dersi bırakıp internetle ilgilendiğim için pek bir dezavantajım yok.Niye mi; mezun olunca sanırım internetle ilgileneceğim.(Network,web programming,operation systems vb.) Diğer kişiler kısıtlı kalacaklar.Çünkü sınıftaki diğer arkadaşlar şuan <html></html> tag'lerini bile kapatamıyorlar. (Kendimi üstün falan görmüyorum, durum böyle)
3. sınıfta PHP olacağı için 1-2 kişi dışında pek bilgisi olan yok sınıfta.Dersler başlamadan son 2 hafta PHP'ye odaklanacağım, yüksek not almam yine olası..
Yani kısacası, çalışmadan hiçkimse bir şey öğrenemez, bir yere gelemez.