Şuan Bilg. Müh. 3. sınıfta okuyorum.(İTÜ değil ) Kısaca 1-2 şey yazmak istedim;

İlk dönem derslerim iyiydi.Yurtta kalıyordum, kimseyi tanımadığımız için oturup ders çalışıyorduk.Fakat 2. dönem dersler taban yaptı.Arkadaş çevresi edindik, internetle uğraşmaya başladık vb vb. Daha sonra da kendimi toparlayamadım.Şuan alttan dersim bile var.Ve ben artık derslere çalışmayı bıraktım diyebilirim.Sadece bölüm derslerine çalışıp onları geçmeye uğraşacağım.Diğerlerini de kopya vb gibi şeylerle geçeceğim inşallah.
Şuan işim olan bilgisayar üzerine yoğunlaşıyorum.Dersleri bıraktım, ufaktan para kazanmanın yollarını arıyorum.

Keşke şu geçen 2 sene internete bu kadar bağımlı olmasaydım diyorum.Bu sene de interneti 10mbit yaptılar, derslere falan girmez oldum. Seneye 50mbit yapacaklarmış..Herneyse...
İlk dönemki notlarımı 2. dönem de devam ettirebilseydim, şuan durumum ve konumum çok farklı olabilirdi.Yurtdışı öğrenci değişim programlarını düşünüyordum 1. sene.Fakat ortalamam düştüğü için olmadı.Ve şuan okuldan mezun olabilmek için belirli bir ortalama tutturmamızı istiyorlar.Onu bile nasıl yapacağım bilmiyorum

Okulda öğretilenler sadece temel şeyler.Temelin üstüne binayı çıkmazsan, iş bulamazsın.Boşuna okumuş olursun.Mesela 1. dönem C öğrendik, 2. dönem C üzerine Java'yı devam ettirdik.C'yi öğrenemeyenler Java'yı da öğrenemedi.Kısaca 1 senelik dersleri baştan aldılar 2. sene..
Şuan C ve Java dersleri kalkacak diye duydum.Onun yerine .Net vb gibi dersler koyacaklarmış.

Yani demek istediğim şu; Eğer yeniliklere açıksan, sıkılmadan bu yenilikleri sabırlı bir şekilde öğrenebilirim diyorsan bilgisayar mühendisliğini seçebilirsin.
Ama yok pek sabırlı biri değilim diyorsan, kesinlikle bu bölümü seçme. Ciddi ciddi söylüyorum psikolojin bozulur.Kendine yazık edersin

Soracağın başka bir şey varsa sor cevaplayayım, kolay gelsin..