bence birazda legal olmayan içerik olabilir mi? Kimse bahsetmiyor, herkes ağlayıp sızlıyor ama dönüpte ben yaptım diyen yok!.
Yav adam need for speed bilmem kaç daha yeni çıktı haydi indir diye sitesine koymuş. Sonrada diyor ki adsense beni niye kabul etmiyor! Adamların emeğini çal, bütün o yazılım geliştiricilerin, direktörlerin, tasarımcıların, ekmek yiyenlerin ve emek verenlerin, on yıllarca okuyup bir yere gelenlerin yani bu oyunu yapanların alın terini iki dakikada sil. Adamın CD de tanesini 40 dolara sattığı oyunu sen illegal bir şekilde telif ödemeden vicdanın sızlamadan bedava ya sitene koy. Sonra gelsin Google seni desteklesin. Oldu! Bu tip hırsızların alayı ban yemeyi hakkediyor.
Değil sadece oyun! Adamlar 200 milyon dolar harcayıp film çekmişler. Emek vermişler, bir buçuk yıl gece gündüz çalışmışlar, sen gel o adamların çektiği filmi daha sinemalara girmeden dvd si çıkmadan sitene ekle ve yayınla! Yine illegal, yine vicdansızca bir şekilde. Sonra da Google sana para versin öylemi ? Oldu! Alayını banlaması lazım, bırak adsense si google aramalarından bile banlamaları lazım.
Yazılımlar, oyunlar, filmler, yazılar, kitaplar daha neler neler. Başkasının emeğini çalarak kazananların hepsini google tek tek banlar inşallah.
Neyse biraz sert yazı oldu

kusura bakmayın artık.