UnPooMKT
""m.köyde freelance işini yaptığım bir yerde natro ile çalışıyordu. bir kaçgünlük işti gidip gelirken elemanla samimi olduk adam bana ne dese gerek abi natroda olan sitelerden beğendiğin varsa isteyim hemen yollasınlar dedi , bende şaşırdım hadi yaa dedim ( bu arada içimden salla yawrum diyorum ) baktık bir siteye html di beş para etmez bişi iste şunu dedim istedi adam zipledi yolladı bende baktım şu fena değilmiş dedim adam abi datalar biraz ağır 15 dk sonra rapid te olacak link yollarım dedi ve yolladı

resmen şerefsizlik yaa ( içimden dedim iyiki bunlara iş yapmışım natro kelimesi olan yere bir daha uğramamak gerek diye )

adamların belki haberi yok ama iş yapanları böyle işte ( sözüm hepsine değil ) demekki bizde burayla çalışsak yaptığımız scriptlerin wareze düşmesi işten bile değil

Allah yardımcımız olsun walla ""

cevap: UnPooMKT sence söylediklerinin olma ihtimali ne yani %=> kaç olabilir bu gün en basit sıradan bi host firmasına bile bunu parayla yaptırmazasın eğer gerçekten host işine gönül verdiyse çünkü böyle bir olay firmanın sonu olur.Tabi arada bi kaç bozuk çıkıyo allah bizi onlardan korusun
Türkiye'de artık parmakla gösterilen bir firma olarak sence natro bunu gerçekten yapıyormudur.Bence %0 ihtimal.Ben çalışmadım ama zor be.kimse böyle birşeye cesaret edemez. Ne kadar sanal da olsa yasalarla korunan bir sanal çemberdeyiz.Yani ne kadar olursa olsun öyle birşey varsa emin olki bu kesinlikle farkedilirdi.Bu yazdıklarım kendi kişisel firkirlerimdir.Kimsenin kafasını kurcalamak istemem.