kamuran21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buna katılmıyorum ikisi birbirinden fark birer enstürman. klasik çalmadan elektro çalamazsın diye bir kayide yok bu tamamen kursların bvir pazarlama straatejisi diye düşünüyoru. Ben klasik gitar çalıyorum elektromda var ama onu satıcam gittigidiyorda şimdi .
Kimse zaten böyle birşey söylemiyor , Klasik gitar denen enstürman zaten klasik parçaları notalarla çalmak için kullanılır. Gitar kurslarında ritim gitar öğretilir ritim gitarı öğrenirsen akorlar ile elektro veya akustikte ritim atabilirsin

Leet arkadaşım klasik gitar başlangıç için çok uygundur, çevremde profesyonel olarak çalan arkadaşlarım ve tanıdıklarımın hepsi klasik gitar ile bu işin senin deyiminle çömezliğinden kurtulmuştur. Gitarı ilk öğrenirken zaten gitarı epey bi yıpratırsın.Bende klasik gitarla başla 2 ay çal , sonra ister elektro ister akustik gitara geç derim.Ama önce biraz ritim işini çöz , akorları hatimle.

İlla elektro ile başlıyacaksan Cort markasını öneririm bahsttgn fiyat aralklarnda Cort gitarlar da mevcut. Başlangıç için son derece uygun.Şimdilik ucuz bir amfi alsan işini görür.

Son bir öneri:

İlk başlarda adam gibi ses alamazsın , bişi çalamazsın. sakın moralini bozma ve sabret.

Kolay gelsin.