adam çıkıyor murtacanla bir alakam yok sadece tavsiye ettim diyor millet hala çıkıp muratcan diyor bn hala anlayamıyorum...her koyun kendi bacagından asılır.bu adam szin paranızımı çaldı hayır muratcan çalmıssa bu adama ne?

türkiyede çalışmadıgım dedicated satan adam kalmadı özellikle bu forumlarda yazanlar ve iki çalıntı makaleyle kendini 1 numara çıkartanlar

1- Türkiyede kendini 1 numara gösteren bnm referanslarım herkesin referansını tokatlar diyip hiçbirşey bilmeyen bir arkadaşımız var

bir vps aldım test amaçlı 3 site attım vps patladı bana verilen cvp sitelerin devamlı saldırı alıyor lütfen kontorl et sorun sitelerinde halbuki sitelerin saldırı filan aldıgı yok zaten küçük çaplı kendi halinde forumlar sonradan ögrendikki
amd x2 4200 lere 8tane aktif vps sıkıştırısa bir insan zaten çalışma şansı yok gibi birşey bu vps boşken gerçi kendi kendie kapanıyorduyok yani

2- sonra yine bu forumlarda boy gösteren jimmy jimmy jibe referans olan bir arkadaşa gittim sonra anında stok p4 3.0 satıyodu 2 gb ram eyw aldık acil çözüm taşıdı siteleri saolsun 10gün sonra tak server kapandı noldu lisansız vb var diye dc serverınızı kapadı eee okadar param
ayın 1/3 ü olmuş biz size demiştik lisansız vb barındırmayın diye ok tamam sölemiştiniz fakat ilk önce uyarı gelir kapatırsak sorun yok kapatmasaak eyw kapatsınlar serverımı direk kapatılırmı ondanda gittik

3- geldik hasan hocaya oda yine anında stok çıkartı amd barton hiçbir sorun yok tüm sitelerimizi attık çalıştıgmız süre boyunca hiçbir problemle karşılaşmadık işler harika uptime sorunu yok iki üç noktadfa takıldım anında yardım aldım bir kere res istedim res talebime karşılık gece 3 olasmına ragmen 2 dkka içinde atıldı sonra

donanımların yeterli gelmemsi yüksek donanımlı serverların maliyetinin yüksek olması endeniyle kendi sunucumuzu alıp co lo ya koyalım dedik nixcona quad core Q6600 makine aldık bu vps aldıgımız arkadaşın bir bayisinden aldık ve hayatımızın en kötü son dönemibayinin çok iligili olması çok iyiyidi fakat bayinin bu arkadaşa baglı olması nedeniyle işletim sistemlerini vs.bu arkadaş kuruyormuş makineyi aktif etttik 200 tane site var amd 3000 makine kaldırıyordu quad core Q6600 2 gb ram
kaldırmıyor makine resleniyor gündüzleri sever kapalı vs.vs. millet feryat figan ram load fırlıyor sonrada cpu load makine kapanıyor dediler ram yetmiyor ram ekleyin hemen 2 gb daha ekledik yok yine olmuyor aynı problem aynı problem makine devamlı kapalı herkes tepemizde kul hakkına önem veren insanlar olarak milleti magdur etmnin derdimi dersin islami boyutmu dersin napalım optimizyonucu bi ark bulduk hemen opitmizyon yaotırdık yine olmadı ondan çıkan sonuç işletim sisteminin yanlış kurulmasıydı sonra bir kaç linuxxıya sordugumuzda yine bu sonuç çıktı işletim sisteminin yanlış kurulması sonucu sistem kaynaklarının fazla kullanımı sonra zaten başka bir abimizin serverına aldık vs.vs.

yani işi bilen hakkıyla hizmet veren diger arkadaşlarmı yoksa HAsanmı?

karar size kalmış kim *********** söleyin bakalım...