cpu oranı nedir? 5 k lık bir site barınabilir yani serverda lütfen konuyu up yapmak için cevap vermemezlik etmeyin.hala cevaplarını alamadım
Sitenizin linkini pm ile atabilirsiniz buraya yazabilirim cevabını. Siteden siteye farklılık gösterebilir. Server load ise %7'de şuan.
20 gb alan veriyorsunuz verdiğiniz trafik 100 gb

ilginç
100gb yetmez derseniz 2 tane alırsınız birleştiririm. 200gb herhalde mâkul olacaktır
Bağlantı hızınızı da söylerseniz memnun olurum.
100 mbit bağlantı hızı bulunmaktadır.
Ufuk Gedik'in söylediği gibi 4 dual çekirdektir. Cpanel, 8 işlemci olarak gösterir.
(4 * GenuineIntel , Family 6 , Model 15 , Intel(R) Xeon(R) E5320 @ 1.86GHz , 4MB Cache
) Olarak değiştirdim daha detaylı...
adres yok sabit tel yok cpu oranı belirtillmemiş ( yarın 2 k lık siteni şutlarlar yıllık 40 ytl ye nasıl satıyorlar anlamıyorum
O kadarda karamsar olmayalım. 15 günde 50gb 'ı aşan site var. (
Tek Link Film İndir, Divx Film İndir, MP4 Film indir) 2 K'dan fazladır ve gayet stabil. 40 YTL'ye olmasının sebebi alan genişliğindendir.
bence çok Zekice davranmış benim 3K sitem aylık 130 gb bw yiyor. adam 20 gb alan vermiş ancak 100 gb bw oldukdan sonra bir işe yaramazki...
@beratkeles arkadaşımıza dediğim gibi , 2 adet alırsanız birleştirip 40gb alan, 200gb bw olabilir.
Umarım gerekli açıklamaları getirebilmişimdir...