İşi boşuna yokuşa sürmeyelim arkadaşlar ve at gözlüklerimizi çıkartalım diyorum ben.Özelliklede Osman bey size diyorum
Netinternet şu ana kadr gördüğüm Nixcon dan sonra en iyi hizmet veren yer,açıkca soylemek isterim.
Fakat;
1-)Evet bu kadar masraflı tutacağı hatta 1 değil 2 milyon bile tutacağı malum.Kaliteli birşey istiyorsak ama öyle mesajlar yazmışsınız ki konuya sanki bu forumdaki hiç kimse 1-2 milyon dolar verebilecek kapasitede insanlar değil

Daha konuyu açan arkdaşımız hiçbir fikrini açıklamamış.2-3 mesaj sonra tamam x milyon dolar hazır derse napacaksınız

o anki yüz haliniz görmek isterdim

Ama tamamen şaka maksatlı takılıyorum alınmayın lütfen,yaşınız benden oldukça büyük tanıdığım kadarıyla saygısızlık etmek boynumun harci değil
2-Bir arkadaşımız demişki dedicated işide host işine dönerse yandık

Bu zihniyeti kutluyorum.Bütün sevgi mesajlarımı size iletiyorum

tabii bunlar şakaydı....Yeri gelince bu ülke kalkınamıyor,internet gelişemiyor,satışlar durgun diye ağlarsınız.ama dedicated fiyatlarına gelince ooo onlar yüksek kalmalı.Çünkü para kazanamayız.Sizin için para müşteri memnuniyetinden önce gelir değil mi hiç alınmayın ama öyle görünüyor

Ben yıllık 10 ytlden 100 mb host satıyorum.Satışlarım gayet iyi ve ABD orlandodaki bir dc den host ediyorum.100mbit hat ve cpanel sıırsız bandwith felan.Şimdiye kadar 1 müşteri gelip memnuniyetsizlik bildirmedi....Ama ben paramı kazandım.Sürümden kazanmak budur herhalde.Size hiç acımıyor ve pek fazla umutlanmamanızı tavsiye ediyorum.En fazla 1-2 yıl sonra en fazla 2 yıl sonra şimdi 300 ytl olan dedicated 100 e inecek....Bu kaçınılmaz.O zaman yeni hizmetler çıkmaya başlayacak ve kim yeniğie ayak uydurur kaliteyi ucuza sunarsa o kazanacak...
Bende tr lokasyonlu bir dc isterim ama fiyatlar boynumuzu kırıyor.Şu +vdsl2 den ilk dc ler yararlansında fiyatlar iner bari

1-2 yıl değil 4-5 ay bekleriz inşallah.
Fazla konuştum sanırım yine iyi akşamlar