hostcu = güvenilir insan + dert babası + psikolog
hostcu birini karşına alıp tüm dertlerini anlatabilirsin ne sıkıntın varsa hepsini dinler çunki adamlar sabır taşı olmuştur milletin vbulletin kurdum hata verdi . database a bağlanamıyorum , ftp hesabıma login olamıyorum , hesabım suspend edilmiş , domain alacaktım indirim yapar mısınız ? , kanka bana smf kurar mısın gibi dertlerine günde baya bi cevap verince sabır taşı olunuyor MUŞ ( hostcu değilim forumdan edindiğim bilgilerle yazdım

)
bknz ben
Sitede kocaman banka hesapları yazıyor.
Adam arıyor telefonla
BEN:Buyrun heycti servırs
MÜŞT: iyi günler.
BEN: iyi günler buyrun.
MÜŞT: şey...(burda biraz düşünüyor) ben aradımda bulamadım.banka hesap numaralarınız nedir?
tabi burda bi hasbinallah çekiyoruz
Saat 5 yada 5:30 civarı.Gün yeni ağarıyor gibiydi.
Bir keresinde tam rüyamda kız arkadaşımı gördüm.Sahilli bi yerde yürüyoduk.Rüyamda birden telefon çaldı. (o zaman gsm telefonundan satış-destek yapıyordum) Meğersem telefon gerçekte çalıyormuş.Neyse açtım efendim dedim.
MÜŞT: günaydın ben sunucu almak istiyordum da.Yanlız biz knight online server kurmak istiyoruz.şimdi sorum olacak bu knight dosyalarını biz mi kuruyoruz siz mi kuruyorsunuz? Birde bu bizim aldığımız sunucu bize yollanacakmı? Biz tam olarak ona nasıl erişecez.Nasıl ulaşacaz? Sizdemi duracak sunucu.
kafadan 1-2 dk nokta,virgul kullanmadan nefes almadan bir konuştu.Kabus gibiydi