Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
Problemlerinizi email ve ticket ile iletirseniz mutlaka cevaplandırıyorum. Sizin problemlerinizin kapsamı geniş, ben elimden geldiğinde yardımcı oluyorum, Sunucuyua DDOS saldırı yapılıyor ve sunucuya bir kaç gün erişimde sıkıntı yaşandı. Ertesi günde sunucudan bir sunucuya tarama yapılıyor diye uyarı gelmesi üzerine sunucudaya bulaşan bir trojandan şüphelendim ve reload yapılmasının şu derece daha iyi olacağını düşündüm. Reload sonrası eski hdd ler sunucuya tekrar datalar alınmak üzere takıldı ancak tar.gzli yedeklerin bulunduğu hdd de sektör hatalarından mount edilemdiğini bildirdiler. Elimizdeki tek hdd niz olan primary hdd yani eski işletim sisteminin olduğu hdd den verileri manuel olarak çektim. Size elimden geldiğinde yardımcı olarak bir iki sitenizi açtım ve gerisinin sizin yapmanız gerektiğini belirttim. Elimden geldiğinde yinede yardımcı olmaya çalışıyorum ancak mevcut datalar hiç bir zaman benim sorumluluğumda değildir. ve tekrar sölüyorum hiç bir zaman telefondan destek vereceğime dair söz vs. vermedim vermemde.