Ben c# davasına katılmıyorum. Net ürünlerinin belli bir amacı var. Sonuç olarak ister c# kullan ister vb. Derlenilen yöntem aynı. Derleme şekli aynı. Hızlar aynı. Sayfa Hızı konusuda tamamen codera kalmış bir şey. Adam ne kadar tecrübeliyse o kadar hızlı olur. Ama c# mutlaka karma bir dil olduğu için bu konuda sana katılırım diğer şekilde amaçını gerçekleştirecek olması önemli.

Bu arada web sayfamın kendisini asp ile yaptım. Admin paneli asp.net te yapmayı düşünüyordum ama bir çok sorun yaşadım. En basitinden hosting de çalıştıramadım. Localde hata vermiyor ama runtime hatası verdi. Neyse sonra aklıma ilk asp günlerim geldi. Response.write komutunu çalıştıramamıştım. Nerden nereye. Asp.net içinde bol örnek ve zaman gerekli. Sonuç olarak kalıpların tamamen dışına çıkılmış gibi. Dediğin gibi belki c# başlamam gerekiyor ama vb tabanından geldiğim için biraz zoruma gitti. Eninde sonunda java'yı yutmam gerekecek. Bu arada onu kesin öğrenecem. Bakalım ne zaman. Bu arada kaynaklara gözattım. .Net ürünü geleceğin dili olacak gibi. Php'ye yetişiyor gibi.