Çok ama çok sevindirici bir haber, Türkiye' de üniversitelerde bedava beslediğimiz sıplar şimdi savaş için hazırlık yapmaya memleketlerine dönüyorlardır.
Fakat pek de umrumuzda değil, Aysel gürel ölmüş kosova ile mi uğraşacağız.
Nasıl bu kadar cahil olabiliyorsun ?
Ben sırbistan vatandaşıyım ve 11 yıldır türkiyede eğitim görüyorum.Şuanda istanbul üni. de okuyorum ve boşnağım.Türkiyede her sırbistanlı sırp değildir ayrıca sırp olsa bile öğrenci ve insandır.
Benim bu ülkede çektiğim sıkıntıyı sen çekmedin.Aynı sıkıntıları avrupaya,amerikaya giden türk öğrenciler de çekiyor.O zaman senin mantığına göre yabancı öğrenci sistemini kapatalım.
Türkiyede belki 50farklı ülkeden yabancı öğrenci var.Aynı sekilde türk öğrenciler de 50farklı ülkede eğitim görüyor.
Türkiyede 50 farklı ırk göç etmiş belki.Aynı şekilde türk insanı da 50farklı ülkeye göç edip gurbette yaşamaktadır.
Birşeyi yazacaksan düşünerek yaz arkadaşım.Bu ülkede yaşıyorum ve bu ülkeyi seviyorum.TC vatandaşı olmasam bile benim kalbim türk olduktan sonra gerisinin bir önemi yok.Kosova hakkında bilgin yok en basta ordaki yüzlerce türk askerinden haberin bile yok.En başta r10 dan Osman bile orda suanda askerlik yapıyor.Kosovadaki türk halkından,müslüman halkının çektiklerinden hiç ama hiç haberin yok.