1. iletişime geç demişsinde ne telefonla ulasabiliyorum nede ticketima cevap yazmislar.. hatta ticketlardan teki kapali gozukuyor Sabah saat 9 dan beri ne ticket cevap geldi nede telefonla ulsabiliyorum..
2. Ona bakarsan turkticaret de icann bayiliginde ama müşterilerinin pek mutlu oldugunu goremedim..
3.Herşey beLgeyle bayilikte bitmiyor önemli olan müşteri hizmeti ve müşteriyle nasil konusabilmeleri..
4.Ben sadece magdur oldugumu soyluorum.. madem boyle bir problem oluyor biz onlarin peşinde degil onlarin bizi arayip aciklama veya bildirmesi gerekir umarim aciklayici olmustur arkadaşim
5. Ayrica o cikan sekretere ben nekadar bagirsamda cagirsamda ona baglamicaktir.. cunku o Ses kaydi

Direk görevliye baglaniyorsun..
6.Ben karalama yapmadim aksine iyi firma oldugunu soyledim.. ama müşteriyle konusma tarzlarini değiştirmeliler bence + madem bir hata yapiliyor 1 gün içinde hallolmasi gerekir. sen büyük bir şirketsin..
Neyse tartismaya gerek yok ortami germeye gerek yok tamam karalama yapiyorum senin pek bi sorunun olmamis ve telefonlada konustugunu sanmiyorum cunku ses kaydi ile gerçek sekteri ayirabilcegini düşünüyorum..
Konu kitlenirse hepimiz için iyi olcak bence

Ayrica domaini alamazsam bilki kafkas ilk seni vericem mahkemeye haberin olsun