bu kadar sayfa yorum yapılmış ama biraz da ben değinmek istedim arkadaşlar.
öncelikle şarkıdan biraz bahsedeyim açıkcası şarkıyı ilk dinlediğimde pek fazla beğenmedim şarkıda klasik mvo sound u var.(dinledikçe güzel geldi o ayrı

)
ayrıca mvö sahnede şov yapmayı seven bir grup değil.çıkar şarkılarını söyler giderler ancak şunu unutmayalım ki eurovision bir şov yarışması şarkı şovdan daha geri planda bunu bugüne kadar yapılan yarışmalarda gördük.bu yüzden mvö nin şarkılarına şov eklemesi gerekir böyle bir derece beklenemez.birde zaten yarışmaya birkaç ay daha var bildiğim kadarıyla yarışma mayısda yapılıyor.ozmana kadar mutlaka bir şeyler hazırlarla diye umuyorum.
ayrıca bu bir müzik yarışması olarak görünsede hepimizin bildiği gibi yarışmada ülkerin çıkarları söz konusu.ama ne kadar bir çıkar yarışması olsada ülkemizin orada temsil edileceğini görünce gaza geliyorz
şarkı türkçe bir şarkı bende böyle olmasını isterdim açıkcası çünkü müzik evrenseldir.müzik grupları ing alm şarkılar yapıyor ve bizde gayet de sözlerinden pek anlamasakda bunları dinlemiyormuyuz? o yüzden bu bir ısınma meselesi bence sözler ne kadar önemli olsada.
yani demek istediğim şarkının dilinin bir önemi yok bence.
çok yazdım yahu

yazımı sonlandırırken mvö yarışmada başarılar diliyorum!