Çalışılan Zaman Dilimi: 2005
hostkolik.net
Web adresi : www.hostkolik.net
Sunucu Lokasyonu: Netdirekt eK.
Vergi Levhası: Var
Firma Kurulum Yılı: n/a
Firmanın Bulunduğu Şehir: istanbul

Hiç proglem yaşamazdım arada sırada ayda bir 1 saatlik bir kesinti yaşardım onuda göz ardı ederdim reseller paketim vardı yaklaşık 20 site barındırıyordum gayet memnundum kişisel olarak aramızda husumet çıktı ve sitelerimi taşıdım.Ancak şuanda kepenkleri çekmişler.

klavyehosting.com
Web adresi : KlavyeHosting internet Hizmetleri // Web Hosting , Reseller Hosting , Linux Host , Windows Hosting , Dedicated Server , VPS Server , Shoutcast Radyo Hosting
Sunucu Lokasyonu: Layered Tech
Firmanın Bulunduğu Şehir: istanbul

Çalışılan Zaman Dilimi: 2005-2006
yallaşık 1 yıl kendileriyle reseller hizmeti alarak çalıştım çalıştığım ilk 7 -8 ay süper üzerinden süper ötesi bir hizmet almıştım ve bir hostcudan ilk kez bukadar memnun kalmıştım ticket kullanmaz telefon ille bildirirdim engeç 30 dk ya sorunuma cevap olarak sms atardı kaan bey takiiSunucu HDD si yanana kadar yedekler 1 haftaya anca yüklend ve kayıbım baya büyük oldu sonrasında TR lokasyona geçtiler derken destek alamaz olmuştum ve sonra KAAn bey askere gitti sanırım bende sitelerimi taşıdım.

onurhosting.net
Web adresi : Kurumsallaşma Çalışmaları Nedeniyle Geçici Olarak Kapalıyız
Vergi Levhası: Yakında
Firmanın Bulunduğu Şehir: Karaman

Çalışılan Zaman Dilimi: 2007-2008
Sunucu hızından memnunuz ki memnun olmasakda sesimizi çıkaramayız heralde çünkü Vbulletin bir forum sitemiz var ve yüklü diyebilirim bu site için.Konu hız olsun destek olsun script içi sorun olsun sağolsun sorunu hemen çözer ..

Hostcum
Web adresi : hostcum.net
Sunucu Lokasyonu: Fransa da bi datacenter dı ancak ismini hatırlamıyorum Türk sunucuların fişini çeken DC
Firmanın Bulunduğu Şehir: --

Ozamanlar bir hosting im vardı ve sürekli sorun sürekli sorun ve msnden desteğe soruyorum nezaman gelicek siteler vs .. Verdiği cevap "Birtek bunu siz soruyorsunuz lütfen acele etmeyin" hem suçlu hem güçlü sitemin nezaman acılacağını sormak kadar doğal bir hakkım yok ..Kesinlikle önermem..Ve sürekli soruna şunu cevap veriyordu .. sunucuya res attım az sonra acılır..

harikahost
Web adresi : Index of /
Firmanın Bulunduğu Şehir:
Çalışılan Zaman Dilimi: 2007
Sorun yaşamadım zaten bir vakıf sitesini barındırıyordum siteyle pek ilgilenmediğimden kesinti olsada hissetmezdim ama 1 sene içerisinde 1 kere dahi sorun cıkmadı..

ASUSWEB
Web adresi : Asusweb.com
Sunucu Lokasyonu: CaroNet
Firmanın Bulunduğu Şehir: Erzurum to İZMİR

Çalışılan Zaman Dilimi:2007-2008
Kendileri ile 3 ay VPS hizmeti alarak çalıştım Mustafa beyle cok iyi anlaşırdık okadar süper bir VPS im vardı..geceleri bana sunucu yönetim hakkında msnden bilgiler bile verirdi sürekli konuşurduk..ama sanırım HDD yandı ama bir gün öncesinden pc me yedekleri almıştım sorun yaşamadan reseller hizmeti aldım başka bir firmadan ve sorun yaşamadım ..Şuanda forumda çok şikayet eden var ama hizmet aldıgım zamanlarda süperdi..

Netinternet
Web adresi : Netinternet Hosting
Sunucu Lokasyonu: NİX
Firmanın Bulunduğu Şehir: Denizli

Çalışılan Zaman Dilimi:2007
Kendilerinden hosting hizmeti aldım site çok hızlıydı hiç sorun yaşamadım 2 hafta içerisinde hesabım terminate edildi..İllagal olduğu için ( W0rm ) Ve nakit paramı domain alarak yine onlarda kullandım.

Turhost
Web adresi : Türkiye de Hosting Turhost.com
Sunucu Lokasyonu: AEROTEK LTD
Firmanın Bulunduğu Şehir:

Çalışılan Zaman Dilimi:2006
Kendilerinden hosting hizmeti aldım site çok hızlıydı hiç sorun yaşamadım 2 hafta içerisinde sitemi Vps ime taşıdığım için kullanmadım..

HOSTTAYIM
Hosttayim Web Hosting Hizmetleri
Sunucuda herhangi bir sorun yaşamadım ancak en son VPS aldığımda sitelerimi taşıyacaktım .. ödeme her ayın 15 iydi sanırım ..15 inde saat 2 gibi idi.. şifrem değişmişti.. dedimki şifremi verin dediki ödemeyi gerçekleştirin.. vs dedim saat 5 e kadar kullanamammı sonucta parayı yatırın öyle veriyim dedi.. Amatörce bir şekilde benden parayı aldı 20 liraya medet eden bir insan..Paracı..

NiobeWeb
www.niobeweb.net profesyonel web hosting ve data center hizmetleri
Arkadaşımın resellerında bulunan sitem var şimdiye kadar en ufak bir kesinti yaşamadık uptime leri cok yüksek ping süreleri cok düşük şayet bende izmirliyim tavsiye ederim.
Denizci88 Birşey değil.. hatamı gösterdiğin için tşkler 2 tane daha ekledim daha cok varda aklıma gelmiyor.

RODOSWEB
RODOS WEB İNTERNET HİZMETLERİ
Okuldaki hocamın sitesinin teknik işlerine bakıyordum ancak ilk başlarda kesinti vs cok oluyordu win sunucuya aktardılar hiç sorun yaşamadım ondan sonra..
...